Sponsoring

De Bruisweek is dé introductie voor studerend Zwolle. Van maandag 29 augustus tot en met woensdag 31 augustus 2016 zullen meer dan 6.000 eerstejaars mbo- en hbo-studenten kennismaken met Zwolle studentenstad, elkaar en met hun opleiding. Na een succesvolle eerste editie Bruisweken nieuwe stijl, maken wij ons op voor de tweede editie in 2016, waaraan ca 3000 eerstejaars studenten uit Zwolle zullen deelnemen. Zwolle is de laatste jaren steeds meer uitgegroeid tot een studentenstad waarbij dagelijks ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht mbo- en hbo-instellingen in Zwolle weten te vinden. De Bruisweken spelen hier een belangrijke rol in.

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis, in samenwerking met de acht hbo instellingen en, mbo-scholen, Gemeente Zwolle, studentenverenigingen en vele andere Zwolse partners. Ons doel is: Zwolle als bruisende studentenstad op de kaart zetten.

 

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

De Bruisweek is de allereerste kennismaking van nieuwe studenten met de studentenstad Zwolle. Wilt u deel uitmaken van deze kennismaking? Word dan sponsor of partner van de Bruisweken. Een samenwerking met de Bruisweken garandeert exposure waar u het wenst, wanneer u het wenst. De Bruisweek biedt een unieke kans om in contact te komen met meer dan 6.000 eerstejaars studenten die de komende jaren hun opleiding in Zwolle zullen volgen, en mogelijk zich ook in Zwolle gaan vestigen en werken. In de periode voorafgaand aan de Bruisweken zullen de studenten zich al oriënteren op het programma van de Bruisweken en wat er nog meer te doen is in Zwolle via onze website en sociale media. Dit biedt talrijke mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij studenten. Naast de Bruisweken heeft Buro Ruis ook nog een zeer gevarieerd jaarprogramma voor de student waar uiteraard ook sponsormogelijkheden zijn.

 

Waarom samenwerken met de Bruisweken?

* 6.000+ deelnemers (3.400 MBO/3.000 HBO);
* Unieke kans om een zeer grote groep studenten in één keer te bereiken;
* Grote zichtbaarheid in de stad Zwolle, niet alleen onder deelnemers;
* Gedurende drie dagen prominent zichtbaar in de binnenstad;
* Meer dan 400 vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan de Bruisweken;
* Heel Zwolle staat een week lang in het teken van de Bruisweken;
* Breed programma van cultuur, muziek, sport tot zingeving.

 


Thomas Bartelds,
Sponsoring Bruisweken Zwolle
Thomas@buroruis.nl
(06) 20 88 13 94  

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP en SABOTAGE (inmiddels uitgegroeid tot fenomenen in Zwolle!). Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.