Sponsoring

De Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle. Van maandag 27 augustus tot en met woensdag 29 augustus 2018 zullen meer dan 3.300 eerstejaars Hbo-studenten kennismaken met Zwolle studentenstad, elkaar en met hun opleiding. Op 5 september 2018 zullen er vervolgens 4500 mbo-studenten
kennis maken met Zwolle studentenstad. Tijdens de HBO Bruisweek zullen alle eerstejaars twee nachten overnachten op een speciaal ingerichte Bruiscamping. Zwolle is de laatste jaren steeds meer uitgegroeid tot een studentenstad waarbij dagelijks ruim 40.000 studenten hun weg naar de acht mbo- en hbo-instellingen in Zwolle weten te vinden. De Bruisweken spelen hier een belangrijke rol in.

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis, in samenwerking met de acht hbo instellingen en, mbo-scholen, Gemeente Zwolle, studentenverenigingen en vele andere Zwolse partners. Ons doel is: Zwolle als bruisende studentenstad op de kaart zetten.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

De Bruisweek is de allereerste kennismaking van nieuwe studenten met de studentenstad Zwolle. Wilt u deel uitmaken van deze kennismaking? Word dan sponsor of partner van de Bruisweken. Een samenwerking met de Bruisweken garandeert exposure waar u het wenst, wanneer u het wenst. De Bruisweek biedt een unieke kans om in contact te komen met meer dan 7.800 eerstejaars studenten die de komende jaren hun opleiding in Zwolle zullen volgen, en mogelijk zich ook in Zwolle gaan vestigen en werken. In de periode voorafgaand aan de Bruisweken zullen de studenten zich al oriënteren op het programma van de Bruisweken en wat er nog meer te doen is in Zwolle via onze website en sociale media. Dit biedt talrijke mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij studenten. Naast de Bruisweken heeft Buro Ruis ook nog een zeer gevarieerd jaarprogramma voor de student waar uiteraard ook sponsor mogelijkheden zijn.

 

Waarom samenwerken met de Bruisweken?

* 7.800+ deelnemers (4.500 MBO/3.300 HBO);
* Unieke kans om een zeer grote groep studenten in één keer te bereiken;
* Grote zichtbaarheid in de stad Zwolle, niet alleen onder deelnemers;
* Gedurende drie dagen prominent zichtbaar in de binnenstad;
* Meer dan 400 vrijwilligers die hun steentje bijdragen aan de Bruisweken;
* Heel Zwolle staat een week lang in het teken van de Bruisweken;
* Breed programma van cultuur, muziek, sport tot zingeving.

Mogelijkheden

Hieronder vind u overzicht van een aantal voorbeelden van wat er qua sponsoring mogelijk is,
uiteraard staan wij altijd open voor andere originele manieren om uw naam te koppelen aan de
Bruisweken.


- Naam koppelen aan programmaonderdeel (Vanaf € 5000,-)
- Gadget/sampling  (€ 0,20 per item)
- T-shirt sponsoring MBO of HBO (Vanaf € 2.000,-)
- T-shirt sponsoring MBO & HBO (Vanaf € 3.500,-)
- Advertentie website (Vanaf € 750,-)
- Stand op camping (Vanaf € 750,- per dag)
- Stand op infomarkt  (€ 150*,- / € 400,-)
- Programmaonderdeel (vanaf € 500,- per onderdeel)
- Zichtbaarheid Bruisconcert In overleg
- Bouwhekbanner (€ 400,- per banner *ex drukkosten)
- Prijs Bruiscompetitie In overleg
- Advertentie programmaboekje A6 (€ 750,- )
- Actie in bonnenboekje (€ 150,- per actie)
- Poster in toilethokje ( € 100,- voor 10 posters)

Wij hopen op een mooie en goede samenwerking voor 2017

Namens het hele Bruisweken Team,

Thomas Bartelds
Sponsoring Bruisweken Zwolle

Thomas@buroruis.nl
+316 20 88 13 94

 


Thomas Bartelds,
Sponsoring Bruisweken Zwolle
Thomas@buroruis.nl
(06) 20 88 13 94  

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP , University Of Dance en LUX. Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.