Programma

Het programma van de HBO Bruisweek is voor iedere deelnemer anders. Er doen 41 verschillende opleidingen mee, elk met een eigen blokkenschema. De tijden in onderstaand schema zijn indicatief, deze verschillen per opleiding, en niet iedere opleiding doet aan alle programmaonderdelen mee.

 

 

MAANDAG 27 AUGUSTUS


08:00 – 13:00
Tussen 8:00 & 13:00 komen de studenten aan bij de opleiding voor inschrijving en verdere informatie. Een aantal opleidingen biedt hierna eigen activiteiten aan, een (groot) deel zal na het opleidingsprogramma naar de  camping vertrekken.

12:30 – 17:00
Per opleiding komen de studenten aan op de camping. Bij aankomst op de camping ontvangen de studenten via hun mentor een tent per tweetal en zal de plek gewezen worden waar deze opgezet mag worden door de crew van Buro Ruis

Middag programma
Het middag programma ziet er voor alle opleidingen anders uit een aantal mogelijkheden zijn:
- Opleidingsprogramma: (programma via de opleiding) dit programma kan op de opleiding zijn of op een locatie elders. Organisatie hiervoor gaat via de onderwijsinstellingen.
- Kennismaking binnenstad: met diverse activiteiten leren studenten samen met hun mentor de stad beter kennen.
- Teambuilding: kennismaking met elkaar staat tijdens deze activiteiten centraal, kan op de camping maar ook in het centrum van Zwolle zijn.

Avond programma
Tussen 17:00 – 18:30 komen alle studenten aan bij het PEC Stadion en is er de mogelijkheid om te eten.
18:30 zal er een opening zijn met alle studenten en mentoren bij elkaar op de tribunes en op het veld.
Om 19:00 fietsen de studenten terug naar de camping om hier op te frissen en van diverse activiteiten gebruik te maken. Om 21:00 start het avondfestival en kunnen de studenten de stad in (wat langer blijven hangen op de camping is ook geen probleem).
 
 
DINSDAG 28 AUGUSTUS


Ontbijt op de Camping is van 08:00 – 10:00. Daarna starten de verschillende programma onderdelen per opleiding is een andere starttijd.

Teambuilding (On Campus)
De opleidingen die hiervoor gekozen hebben gaan in één van de twee blokken naar on Campus voor het teambuildingsprogramma. De blokken zijn van 11:00 tot 13:00 en van 13:45 tot 15:45.  

Opleidingsprogramma
Tussen 09:00 – 17:00 eigen programma van de opleidingen.   

Cultuur
Voorstelling in theater de Spiegel van Op sterk water. Indien hiervoor gekozen is zal de voorstelling van 11:30 tot 13:00 zijn.

Zwollopoly
Op dinsdag is in het centrum van Zwolle weer tijd voor het grote Zwollopoly! De studenten gaan bij verschillende plekken in de binnenstad opdrachten uitvoeren. Dit programma onderdeel heeft verschillende starttijden. Het programma is tussen 10:30 & 16:30

Avondprogramma
16:00 – 19:30  Avondeten & Infomarkt op de camping
19:30 – 23:00 Bruisconcert op het Grote Kerkplein
20:00 – 03:00 Avondfestival in de binnenstad

WOENSDAG 29 AUGUSTUS


08:00 – 10:00 Ontbijten op de camping
10:00 – 11:00 Plenaire sportactiviteiten
Vanaf 11:00 Relax programma op de camping
Vanaf 11:00 Opleidingsprogramma
Vanaf 11:00 Mogelijkheid tot opruimen tentjes (indien er geen ander programma voor de opleiding is)

Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP , University Of Dance en LUX. Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.