Veelgestelde vragen

De HBO Bruisweek is dé introductieperiode voor studerend Zwolle. Het driedaagse HBO-programma is dit jaar op maandag 24 augustus tot en met woensdag 26 augustus. Hieronder vind je heel veel praktische informatie om jouw Bruisweek tot een succes te maken! De veelgestelde vragen zullen de komende tijd worden aangevuld.

BENODIGDHEDEN

Wat moet ik meenemen naar de HBO Bruisweek?

Wat heb je zeker nodig tijdens de Bruisweek?

  • Een geldig identiteitsbewijs;
  • Wij adviseren je indien relevant een S.O.S. ketting / armband te dragen bij eventuele belangrijke medische condities. Licht daarnaast een buddy en je mentoren in;
  • Een warme slaapzak (i.v.m. mogelijke kou in de nacht), slaapmatje, toiletspullen en handdoek;
  • Een fiets is verplicht omdat de activiteiten verspreid zijn door Zwolle;
  • Heb je geen fiets, probeer er dan bijvoorbeeld één te lenen of te huren via Swapfiets, zij hebben een mooie deal: Als je in Zwolle gaat studeren is een fiets de gemakkelijkste manier om overal te komen. Om zeker te zijn van een altijd werkende fiets tijdens jouw studententijd, kun je je nu alvast aanmelden voor een Swapfiets via www.swapfiets.nl en gebruik maken van de introwekendeal! Swapfiets is een fietsabonnement waarbij je voor een vast bedrag per maand een altijd werkende fiets krijgt. Meld je nu alvast aan en kom jouw Swapfiets ophalen op 26 augustus op het Lubeckplein!
  • Mobiele telefoon, oplader en eventueel een powerbank;
  • Kies je kleding goed uit i.v.m. de weersomstandigheden, het kan ('s nachts) koud worden, neem daarom voldoende kleding mee!
  • Sportkleding en zwemkleding (voor zwemmen & evt. voor de groepsdouches op de camping).

Meer informatie over benodigdheden is te lezen via deze paklijst!

Hoe kan ik betalen op de camping?

Onze camping is cashless! Het is mogelijk bij de kassa-units op de camping met PIN muntjes kopen waarmee je aan de bar kunt betalen. Wij adviseren je dan ook om geen grote hoeveelheden contant geld op zak te hebben.

Waarom moet ik mijn fiets meenemen naar de HBO Bruisweek?

Het is verplicht om een fiets mee te nemen naar de HBO Bruisweek omdat de afstand te groot is tussen de camping en de binnenstad waar veel activiteiten plaatsvinden. Zorg dat je werkende fietsverlichting of losse lampjes bij je hebt! Je kunt voor een fiets ook gebruik maken van onze deal met Swapfiets: Als je in Zwolle gaat studeren is een fiets de gemakkelijkste manier om overal te komen. Om zeker te zijn van een altijd werkende fiets tijdens jouw studententijd, kun je je nu alvast aanmelden voor een Swapfiets via www.swapfiets.nl en gebruik maken van de introwekendeal! Swapfiets is een fietsabonnement waarbij je voor een vast bedrag per maand een altijd werkende fiets krijgt. Meld je nu alvast aan en kom jouw Swapfiets ophalen op ma 26 augustus op het Lubeckplein!

CAMPING / SLAPEN

Zijn er kluisjes aanwezig voor mijn waardevolle bezittingen?

Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig in de binnenstad en de camping. Daarom raden we jouw aan om zo min mogelijk waardevolle items mee te nemen of deze altijd bij je te dragen.

Is er speciaal een plek waar ik mijn fiets 's nachts veilig neer kan zetten?

Vlakbij de camping is een bewaakte fietsenstalling waar je veilig jouw fiets kan parkeren.

Waar slaap ik tijdens de HBO Bruisweek?

Je slaapt tijdens de HBO Bruisweek op de befaamde Bruiscamping op sportpark de Marslanden te Zwolle. Je krijgt van ons een tweepersoons tent, die hoef je dus niet zelf mee te nemen. Je moet hem wel zelf op zetten en afbreken.
Onze gezellige camping heeft naast velden met tentjes voldoende sanitaire voorzieningen (toiletten, douches, invalide toilet, etc.), een camping winkel met powerbanks en een grote tent waar je kunt eten, drinken en relaxen. In de grote tent is ook een speciale ‘chill plek’ ingericht voor als je de stad liever niet in wil. We hebben hangmatten en een ruimte waar je tot jezelf kunt komen, begeleidt door onze medewerkers welzijn. Het terrein is afgehekt en er is 24/7 bewaking en personeel aanwezig. Voor een indruk van de camping kijk onze aftermovie:


Ik wil graag bij een vriend of vriendin in de tent slapen. Kan dit?

Alleen als je vriend of vriendin een klasgenoot is, zijn er mogelijkheden. Want je gaat met jouw klas de HBO Bruisweek beleven. Je slaapt dus met een klasgenoot in een tent.

Wat is de locatie van de camping?

Je slaapt tijdens de HBO Bruisweek op de Bruiscamping, uiteraard de gezelligste camping van Nederland. De camping is gesitueerd op Sportpark Marslanden aan het Primulapad te Zwolle. 

Met de auto is de locatie het beste te bereiken door de parallelweg van de Marsweg te nemen. Deze weg heeft dezelfde naam. Marsweg 5 is het dichtst bij de uitgang van de camping.

Is de camping rolstoeltoegankelijk?

We doen ons best de camping zo toegankelijk mogelijk te maken. De velden en de tenten zijn beperkt tot slecht toegankelijk voor rolstoelen. De hoofdpaden en de grote tent zijn wel verhard en goed te bereiken. Daarnaast is er een invalidentoilet aanwezig op de camping.

Wie bepaalt bij wie ik in de tent lig?

Dat bepaal je met je mentor en met je groepje.

Ik wil alleen in een tentje slapen. Kan dat?

Dit is alleen in heel uitzonderlijke gevallen mogelijk. Een uitzondering kun je afstemmen met je opleiding.

Ik wil niet op de camping slapen. Kan ik ergens anders slapen?

Dit is alleen in heel uitzonderlijke gevallen mogelijk. Een uitzondering kun je afstemmen met je opleiding.

CONTACT & ROUTE

Kan ik met mijn fiets in de trein?

Ja, in augustus, dus ook op maandag 26 augustus, kun je je fiets meenemen in de trein. Klik hier voor meer informatie. 

Kan ik op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over de Bruisweken?

Zeker, zo nu en dan een bezoek aan onze website houdt je al op de hoogte. Ook via Facebook en Instagram zijn de laatste ontwikkelingen van zowel de MBO Bruisdag als de HBO Bruisweek te lezen. Volg ons en kom alvast in bruissferen;). Tijdens de Bruisweken krijg je elke dag foto’s, filmpjes en andere belangrijke informatie die je zeker niet mag missen!

Waar kan ik mij als vrijwilliger of mentor opgeven?

De HBO Bruisweek kan niet bestaan zonder mentoren en vrijwilligers, we zien jou heel graag terug als vrijwilliger bij de HBO Bruisweek! Voor mentorschap kun je contact opnemen met je opleiding. Voor alle andere vrijwillligersposten zoals locatie-manager, logistiek team en tap team kun je contact opnemen met Emma Lukas (organisatie HBO Bruisweek) via vrijwilligers@buroruis.nl.

Wat is het adres van de camping?

De camping is gesitueerd op Sportpark Marslanden aan het Primulapad te Zwolle.


Met de auto is de locatie het beste te bereiken door de parallelweg van de Marsweg te nemen. Deze weg heeft dezelfde naam. Marsweg 5 is het dichtstbij de uitgang van de camping.

DEELNAME

Wanneer krijg ik meer informatie over deelname?

Minimaal een week voor de start van de introductieweek krijg je een brief of mail met hierin informatie over waar je je moet melden, hoe laat je er moet zijn, wat je mee moet nemen, wat er met je bagage gebeurt enz.

Hoe kan ik meedoen aan de HBO Bruisweek?

Alleen indien je opleiding deelneemt aan de HBO Bruisweek is het mogelijk je via je opleiding in te schrijven. Het is niet mogelijk om je individueel in te schrijven voor de HBO Bruisweek, studentenverenigingen bieden deze mogelijkheid wel.

Ik kan niet alle dagen deelnemen aan de HBO Bruisweek. Wat moet ik doen?

De HBO Bruisweek is het leukste als je drie dagen het programma volgt, maar als het echt niet anders kan dan is het in principe mogelijk dat je niet aan alle dagen van de HBO Bruisweek deelneemt. Geef dit vooraf door bij jouw opleiding. Als je eerder moet vertrekken van de HBO Bruisweek dan moet je dit tijdig aangeven aan de mentor van jouw groepje. Bij persoonlijke omstandigheden kun je één van onze vertrouwenspersonen inlichten.

Ik ben tijdens de HBO Bruisweek op vakantie, moet ik mijn vakantie annuleren?

Dit wordt niet door de organisatie van de HBO Bruisweken bepaald. Wil je hierover meer informatie, neem dan voor de HBO Bruisweken contact op met de opleiding waar jij het komende jaar gaat studeren.

Wanneer ik niet deel kan nemen aan de HBO Bruisweken vanwege persoonlijke omstandigheden, kan ik dan geld terug krijgen?

Als je al betaald hebt dan is geld terugkrijgen in principe niet meer mogelijk. Neem contact op met jouw opleiding voor meer informatie. Het is niet mogelijk om via Buro Ruis geld terug te krijgen.

Waarom meedoen aan de HBO Bruisweek?

Het kan best spannend zijn om mee te doen aan de HBO Bruisweek, bijvoorbeeld met klasgenoten die je nog niet kent drie dagen intensief optrekken en met een onbekende klasgenoot in een tentje slapen. Onze ervaring is dat deelnemers het beleven als een leuke introductie waardoor je extra soepel aan je studie begint, want je kent iedereen al! Hieronder hebben we de ervaringen van een aantal deelnemers voor je verzameld:

“Ik zag er best tegenop en had er geen zin in, maar achteraf was het super leuk en heb ik een gezellige week gehad waar ik m’n klas heel goed heb leren kennen. ben blij dat ik ben geweest!”

“Mijn verwachting was m'n klas leren kennen en een gezellige tijd met elkaar doormaken. Dit is zeker gelukt, doordat je met elkaar in tentjes slaapt, zoveel verschillende dingen doet leer je elkaar gelijk al op een leuke manier kennen.”

“Ik had geen verwachting. Ik vond het heel spannend om mee te doen aan de Bruisweek. maar alles viel mee toen ik er eenmaal was. Het was allemaal goed geregeld en ik heb heel veel plezier gehad.”

“Van te voren zag ik er erg tegen op omdat ik nog geen studenten kende uit de klas. Door de goede begeleiding en door het goede programma was dit gevoel al snel afgenomen en hebben we alleen maar genoten van de gezelligheid.”

Wat kost de HBO Bruisweek?

Voor slechts € 70,- neem je al deel aan de HBO Bruisweek. Eten, slapen en alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

ETEN EN DRINKEN

Wordt eten tijdens de HBO Bruisweek voor ons verzorgd?

Ontbijt/ Lunch
Gedurende de Bruisweken wordt er dinsdag- en woensdagochtend een ontbijtbuffet klaar gezet op de camping en kun je zelf een lunchpakket maken.

Diner
Op maandagavond eten we een Pasta Buffet op de camping. Dinsdagavond op de camping = Pizza Party!

Indien je een speciaal dieet hebt, kun je deze afhalen bij de ‘dieetbalie’. Wij zorgen tijdens het ontbijt en diner voor koffie, thee en water. Fris en andere drankjes zijn voor eigen rekening, er zijn hiervoor munten te koop op de camping en in de binnenstad.

Ik ben vegetariër, eet bepaalde producten vanuit mijn geloofsovertuiging niet of ik heb een voedselallergie. Wordt hier rekening mee gehouden?

Ja, we houden hier rekening mee. Zorg wel dat je dit duidelijk aangeeft bij jouw inschrijving. Heb je vragen hierover of ben je het vergeten in te vullen bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via info@buroruis.nl.

Wat mag ik zelf meenemen aan eten en drinken op de camping?

Je mag zelf eten en drinken meenemen de camping op. Glaswerk en blik zijn echter niet toegestaan, het is ook niet toegestaan zelf alcoholhoudende dranken mee te nemen.

Hoe werkt het muntensysteem?

Onze camping is cashless! Het is mogelijk bij de kassa-units op de camping met PIN muntjes kopen waarmee je aan de bar kunt betalen. Wij adviseren je dan ook om geen grote hoeveelheden contant geld op zak te hebben. Munten zijn niet opnieuw in te wisselen voor geld, je kunt ze tot en met oktober gebruiken in Het Vliegende Paard.

GELOOF EN RELIGIE

Kan ik ergens in rust mijn religie / geloof belijden?

Ja, op de camping richten wij een stiltecentrum in. Het stiltecentrum is voor iedereen toegankelijk, ongeacht jouw geloofsovertuiging. Het stiltecentrum is aangegeven op de plattegrond van de camping.

HUISREGELS EN BELEID

Het dragen van het Bruisweken T-shirt en de polsband zijn verplicht, waarom is dat?

Het dragen van deze items is verplicht, zodat wij jullie kunnen herkennen als deelnemers aan de Bruisweek. Dit is niet alleen voor het verkrijgen van toegang tot de camping en verschillende programmaonderdelen, maar ook als je ’s avonds onverhoopt in de problemen zou komen.

Het staat natuurlijk vrij om jouw shirt samen met je groepje te customizen door te knippen en te tekenen. Zorg daarbij wel dat je nog fatsoenlijk over straat kan;-). Zo heb je meteen een leuk aandenken aan de HBO Bruisweek!

Als mijn shirt vies wordt of stuk gaat, kan ik dan een nieuw shirt krijgen?

We hebben voor iedere deelnemer één shirt, je kunt dus tijdens de HBO Bruisweek geen nieuw shirt krijgen. Wel kun je een shirt wassen als deze erg vies is geworden. Als een T-shirt zo stuk is dat deze niet meer draagbaar is dan moet je en nieuw shirt kopen, deze kost €10,-.

Vinden er ook ontgroeningen plaats tijdens de Bruisweken?

De HBO Bruisweek is de introductie van je opleiding en jouw kennismaking met onze prachtige studentenstad. Er is geen sprake van ontgroening in welke vorm dan ook. Wij zorgen ervoor dat het leuk blijft voor iedereen. Er is ruimte voor fun en feest, maar als dat niet zo goed bij je past is er meer dan voldoende ruimte voor andere dingen. Op de camping hebben we bijvoorbeeld een speciale ‘chill plek’ voor als je de stad liever niet in wil.

Kan ik mijn Bruisweken munten weer inleveren?

Nee, Bruisweken munten worden niet retour genomen. Wel kunnen de munten tot eind oktober in Het Vliegende Paard gebruikt worden.

Mag ik flyeren of collecteren op de camping?

Het is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan te flyeren, collecteren of andere zaken uit te delen op of rondom het festivalterrein. Ziet de organisatie of beveiliging dit toch gebeuren, kun je van het terrein worden verwijderd.

Wat zijn de huisregels tijdens de Bruisweek?

Klik hier voor de huisregels van HBO Bruisweek 2019.

Heb ik een legitimatiebewijs nodig?

Ja, volgens de Nederlandse wet ben je verplicht om je te kunnen legitimeren. Wij schenken geen alcohol aan bezoekers onder de 18 jaar. Bij twijfel kan gevraagd worden naar je legitimatie. Geldige legitimatie is een rijbewijs, een paspoort of een identiteitskaart.

MEDISCHE BIJZONDERHEDEN

Ik heb een allergie. Waar kan ik dit doorgeven?

Allergieën of andere bijzonderheden kun je bij je inschrijving doorgeven. Zorg ook dat jouw mentor zo snel mogelijk hiervan op de hoogte is. Heb je vragen hierover of ben je het vergeten in te vullen bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via info@buroruis.nl.

Ik heb een functiebeperking. Wordt hier rekening mee gehouden?

Een functiebeperking of andere bijzonderheden kun je bij je inschrijving doorgeven. Zorg ook dat jouw mentor zo snel mogelijk hiervan op de hoogte is. Heb je vragen over meedoen met een functiebeperking of ben je het vergeten in te vullen bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via welzijn@buroruis.nl.

Ik gebruik medicijnen. Waar kan ik dit doorgeven?

Geef via de inschrijving door dat je bepaalde medicijnen gebruikt als het belangrijk is dat de organisatie hiervan op de hoogte is. Daarnaast is het tijdens de HBO Bruisweek belangrijk dat je je mentor hierover inlicht. Heb je medicijnen die bijvoorbeeld koel of in het donker bewaard moeten worden, loop dan als je op de camping bent naar het BIP (Bruis Informatie Punt), zij zullen je hier verder helpen. Heb je nog vragen of ben je het vergeten in te vullen bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via welzijn@buroruis.nl

Ik heb een blessure. Moet ik mee doen met de activiteiten?

Meedoen met de activiteiten is niet verplicht, dus als jou dit niet lukt in verband met een blessure is dit geen probleem. Als je dit van te voren al weet, geef het dan door bij je inschrijving. Zorg ook dat jouw mentor op de hoogte is van je blessure.

OVERIGE VRAGEN

Wie organiseert de Bruisweken?

De Bruisweken worden georganiseerd door Buro Ruis, de deelnemende HBO opleidingen en studentenverenigingen. Verder komen ze tot stand in samenwerking met de Zwolse onderwijsinstellingen, Gemeente Zwolle, poppodium Hedon en vele partners in de stad.

Voor wie zijn de Bruisweken?

De Bruisweken zijn er voor alle nieuwe mbo- en hbo studenten die aan één van de mbo of hbo instellingen van Zwolle gaan studeren. Voor hbo- en mbo studenten zijn aparte introductie momenten. Bovendien zijn er veel activiteiten voor iedereen toegankelijk (dus ook voor ouderejaars).

Ik heb een allergie / een functiebeperking. Kan ik dan ook meedoen?

Uiteraard kun je meedoen! Als je een allergie of functie beperking hebt, of andere medische klachten waar wij van moeten weten, dan kun je dit aan geven tijdens je inschrijving vooraf. Wij houden er dan zoveel mogelijk rekening mee. Zorg ook dat jouw mentor zo snel mogelijk hiervan op de hoogte is.

Heb je vragen over allergieën of ben je het vergeten in te vullen bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via info@buroruis.nl. Heb je vragen over meedoen met een functiebeperking of ben je het vergeten in te vullen bij je inschrijving? Neem dan contact met ons op via welzijn@buroruis.nl.

Een heel team werkt keihard om jou een onvergetelijke introductietijd te bieden, daarin zitten ook gespecialiseerde ‘medewerkers Welzijn’. Tussen deze medewerkers zitten bijvoorbeeld professionals van het Studiesuccescentrum van Windesheim. De medewerkers Welzijn kunnen je helpen met vragen over bijvoorbeeld toegankelijkheid en meedoen met een functiebeperking. Ze zijn aanwezig tijdens de HBO Bruisweek zelf, en zijn vooraf te bereiken via het voorgenoemde adres welzijn@buroruis.nl. Zij helpen je graag verder!

Is er een plek waar ik mijn telefoon op kan laden?

Het is mogelijk om je telefoon op te laden op de camping bij de stroompunten. Je kunt ook een powerbank aanschaffen bij de campingwinkel.

Mijn vraag staat niet tussen de veelgestelde vragen. Wat nu?

Staat jouw vraag niet tussen deze veelgestelde vragen? Mail dan naar info@buroruis.nl.

Ik ben iets kwijt! Waar vind ik de gevonden voorwerpen?

Tijdens de HBO Bruisweek bevinden de gevonden voorwerpen zich bij het BIP (Bruis Informatie Punt) op de camping. Ben je na afloop iets kwijt? Dan kun je een mailtje sturen naar info@buroruis.nl.

Hoe groot zijn de groepen die meedoen aan de HBO Bruisweek?

Je doorloopt de HBO Bruisweek met je klas en je opleiding. Je groepje is dus je klas.

 

PROGRAMMA

Waar kan ik informatie vinden over het programma?

Het programma van je opleiding wordt medio juni geplaatst op https://www.bruisweken.nl/89/4125/hbo-bruisweek/. In het blokkenschema vind je alle relevante informatie per opleiding aangeduid.

Als ik wat anders wil doen dan de rest van mijn groepje, kan dat dan?

Het is het leukste om zoveel mogelijk met jouw nieuwe klas op te trekken zodat jullie elkaar echt leren kennen, maar we verplichten helemaal niets! Wil jij bijvoorbeeld gaan slapen en wil jouw groep verder het programma volgen dan kun je gewoon naar de camping. Licht wel altijd jouw mentor in zodat hij weet waar jij bent. We spannen ons tevens in een divers programma samen te stellen met voor elk wat wils. Tips voor programma zijn altijd welkom, je kunt hiervoor mailen naar info@buroruis.nl.

Hoe ziet het programma van de HBO Bruisweek eruit?

Hoe jouw HBO Bruisweek er precies uitziet, ligt er aan welke opleiding je doet. Samen met jouw klas doorloop je een programma wat door jouw opleiding is samengesteld. Aansluitend op de opleidingsintroductie kun je vanaf woensdag 28 augustus mee gaan met één van de introductieperiodes van diverse studentenverenigingen. Alleen indien je opleiding deelneemt aan de HBO Bruisweek is het mogelijk je via je opleiding in te schrijven. Het is niet mogelijk om je individueel in te schrijven voor de HBO Bruisweek, studentenverenigingen bieden deze mogelijkheid wel. 

De HBO Bruisweek start op maandagochtend 26 augustus. Aanvangstijd en startlocatie ontvang je via je opleiding, je kunt het programma van je opleiding vanaf medio juni hier vinden.

De dag begint op jouw school waar je je nieuwe opleiding gaat volgen, hier schrijf je je in voor de HBO Bruisweek op de locatie van jouw opleiding. De dagen daarna doorloop je een afwisselend dag-, avond- en nachtprogramma en sluiten we op woensdagmiddag 28 augustus jouw introductie af.

Op welke datum vind de HBO Bruisweek plaats?

De HBO Bruisweek 2019 is maandag 26 augustus t/m woensdag 28 augustus, op de Bruiscamping in Zwolle.

VEILIGHEID

Is er 's nachts ook iemand aanwezig bij wie ik terecht kan?

Ja, het BIP (Bruis Informatie Punt) en de EHBO post op de camping zijn altijd bemand. Via het BIP kun je ook vertrouwenspersonen en medewerkers welzijn bereiken. Voor zaken met directe spoed waar EHBO of een beveiliger ingeschakeld moet worden kun je terecht bij de hoofdingang van de camping en het BIP. Het BIP en EHBO kun je met directe spoed ook 24/7 bellen. Tijdens de HBO Bruisweek is het BIP te bereiken via 06-26541943 en EHBO via 06-26547510. Het is slim om deze telefoonnummers in je telefoon te zetten.

Kan ik de hele dag door naar mijn tent of wordt het terrein afgesloten?

De camping is open vanaf maandag 10:00 uur tot en met woensdag 18:00 uur, 24 uur per dag toegankelijk op vertoon van jouw HBO Bruisweekbandje.

Wat moet ik doen als zich een calamiteit voordoet?

Raak niet in paniek en probeer niet zelf je groepsgenootjes te verzamelen. Volg de instructies van de organisatie en beveiliging op en meld je bij de verzamelplaatsen bij de hoofdingang van het sportpark of SV Zwolle. De verzamelplaatsen zijn aangegeven op de plattegrond van de camping.

Is er een EHBO-post aanwezig en waar kan ik deze vinden?

Ja, deze is te vinden bij het BIP (Bruis Informatie Punt) van de camping en is dag en nacht bemand. Ook staat er op de campingplattegrond aangegeven waar de EHBO-post zich bevindt, of kun je de bordjes volgen waar het EHBO-kruis op staat. Tijdens de HBO Bruisweek is het BIP te bereiken via 06-26 54 19 43 en EHBO via 06-26 54 75 10.

Waar kan ik op de camping terecht als ik vragen heb?

Het BIP (Bruis Informatie Punt) en de EHBO post op de camping zijn altijd bemand. Via het BIP kun je ook vertrouwenspersonen en medewerkers welzijn bereiken. Voor zaken met directe spoed waar EHBO of een beveiliger ingeschakeld moet worden kun je terecht bij de hoofdingang van de camping en het BIP. Het BIP en EHBO kun je met directe spoed ook 24/7 bellen. Tijdens de HBO Bruisweek is het BIP te bereiken via 06-26541943 en EHBO via 06-26547510. Het is slim om deze telefoonnummers in je telefoon te zetten.