Over de Bruisweken

De Bruisweken zijn de algemene introductieweken voor nieuwe studenten in Zwolle die plaatsvinden van maandag 24 tm woensdag 26 augustus . Je maakt kennis met jouw studentenstad én je leert direct een boel medestudenten kennen. Tijdens de Bruisweken staat Zwolle in het teken van activiteiten voor HBO- en MBO-studenten. Een bruisende start van jouw studententijd!

HBO BRUISWEEK

De HBO Bruisweek is dé introductieweek voor studerend Zwolle en daarmee de ideale manier om je opleiding, de stad, de studentenverenigingen en je toekomstige studie- en stadsgenoten op een leuke manier te leren kennen. Als eerstejaarsstudent ga je met je klas drie dagen lang op pad. Je mentoren (ouderejaars van je opleiding) laten je alvast proeven van het studentenleven en wat Zwolle, jouw school en Buro Ruis te bieden hebben. En je slaapt gezellig met z'n allen op de Bruiscamping!

Wat kun je verwachten?

Na de HBO Bruisweek weet je precies waar je moet zijn voor een leuke studententijd in Zwolle. Zo is er bijvoorbeeld een rondleiding door de binnenstad waarbij je alle studentenhotspots ontdekt. Het avondfestival biedt veel leuke feesten, comedy acts in het theater, games, films, livemuziek, dance in Hedon en vooral heel veel gezelligheid in de Zwolse binnenstad.

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd


MBO BRUISDAG 

Op woensdag 2 september maken 3300 kersverse MBO studenten kennis met de stad Zwolle. Er zijn theateracts, sportactiviteiten, workshops en de vetste concerten die jouw kennismaking onvergetelijk maken. De dag bestaat uit twee delen: Zwolle Rond en Relax in the City. Tijdens Zwolle Rond leer je Zwolle kennen; je komt langs alle plekken in de stad die je gezien moet hebben. Tijdens Relax in the City wordt de Bruisdag feestelijk afgesloten op het Rodetorenplein waar je lekker kunnen ontspannen, napraten, een dansje wagen of wat drinken. Mocht jij nou geen feestbeest zijn dan kun je ook gratis naar de film in Pathé!

De inhoud wordt niet getoond omdat de cookies niet zijn geaccepteerd


Je kunt alleen deelnemen aan de HBO Bruisweek of de MBO Bruisdag als jouw opleiding ook meedoet. Individueel aanmelden is niet mogelijk.