Dit evenement is geweest

Dinsdag 30 augustus vindt op het Grote Kerkplein het jaarlijks terugkerende Bruisconcert plaats. Het Bruisconcert maakt weliswaar onderdeel uit van het introductieprogramma, maar is vrij toegankelijk voor iedereen.

Memphis Maniacs

Toen de band in haar beginfase muziek uit zeer verschillende genres en decennia combineerde, werd al snel duidelijk dat een paar mash-ups in de set het extreem goed deden bij het publiek. Aanvankelijk was de mash-up onderdeel van het concept, niet lang daarna wérd 't het concept en de specialiteit van de Memphis Maniacs.Een gouden combinatie van herkenning versus verrassing geserveerd binnen een hoogst ontvlambare performance. De mannen hadden al heel wat meters gemaakt toen ze in 2011 op Noorderslag belanden waar hun showcase hoge ogen gooide en een verovering van het Nederlandse festivallandschap inluidde. Van Parkpop tot Dance Valley, van Oerol tot Valtifest, van Zwarte Cross tot Indian Summer, elk festival ging voor de bijl. Vanavond is het Bruisconcert het decor van een overrompelende en sentimentele monster-show waarin huidige mash-ups, gloednieuwe mashups,vintage mash-ups en verbouwde oude mash-ups elkaar zullen afwisselen. Wees verstandig, smeer je keel, trek je dansschoenen aan en kom dit historische feest meevieren! 

The Dirty Daddies

In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi! In 2016 wordt er helemaal níets meer geschuwd. Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow zijn ze meer dan klaar om de boel weer lelijk op zijn kop te gaan zetten, jullie ook?!

De Grote Karaoke Show

De Grote Karaoke Show is een nieuw concept van de band That’s What She Said en presentator Boudewijn Koops. Een spectaculaire show vol muziek, entertainment en interactie, met als doel: Eén Groot Feest. De band bestaat uit vijf professionele muzikanten die een onvergetelijke avondvullende show neerzetten waarbij het publiek het middelpunt van de avond is. Het repertoire bestaat uit classics, rock, hip hop en af en toe een dikke meezinger. Kies uit 100 liedjes die deze mooie mannen kunnen begeleiden terwijl jij de spotlight pakt. Samen met hun presentator voelen ze perfect aan hoe ze het publiek moeten bespelen en betrekken.


In 2013 won de band de prijs voor ‘De beste coverband van de Benelux’.


Buro Ruis

Iedere week spraakmakende events meepakken en nooit meer missen wat er in Zwolle allemaal gaande is? Buro Ruis zet zich dagelijks in om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Zo organiseren we de meest uiteenlopende workshops, van cocktails maken tot en met leren masseren en zelfs paaldansen! Hebben we de dikste party’s zoals; Singlefeestje, DEEP , University Of Dance en LUX. Voor muzikale fijnproevers organiseren we jaarlijks het indoorfestival Paardpop en zo kunnen we nog even doorgaan. Wellicht hebben we al kennisgemaakt tijdens de algemene studenten introductieweken van Zwolle, de Bruisweken, die we ieder jaar weer organiseren samen met studentenverenigingen en onderwijsinstellingen.